آ

  • آب‌اندازی مطالعه خصوصیات عملکردی و رفتار بیاتی نشاسته طبیعی گندم در حضور صمغ دانه شاهی و ساکارز [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 1-15]

  • آب‌اندازی بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 125-143]

  • آب سیب مطالعه پدیده گرفتگی در شفاف‌سازی غشایی آب سیب به کمک سامانه غشایی سطح تراش [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 723-743]

  • آبگریزی سطحی تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش حاصل از هیدرولیز تریپتیکی پروتئین هسته انار [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 181-194]

  • آکسیداتیو ارزیابی تغییرات ویژگی‌های بافتی و کیفی کیک غنی شده با جوانه گندم [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 607-616]

  • آلانین&rlm تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمی میوه انگور رقم فخری در شرایط سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 95-106]

  • آلژینات اثر پوشش خوراکی آلژینات و اسانس لعل کوهستان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رنده‌شده طی زمان ماندگاری [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 675-692]

  • آمونیالیاز تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمی میوه انگور رقم فخری در شرایط سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 95-106]

  • آنالیز میکروبی مدلسازی جمعیت میکروبی جوانه گندم پوشش داده شده با امولسیون حاوی اسانس زرین‌گیاه در کیتوزان تحت بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 125-141]

  • آنتی‌اکسیدان بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست فراسودمند حاوی پودر کارلا [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 593-606]

  • آنتی‌اکسیدان اثر پوشش خوراکی صمغ فارسی غنی‌شده با روغن دانه انار بر کیفیت لیموترش مکزیکن لایم (Citrus aurantifolia) [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 79-94]

  • آنتی‌اکسیدان بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی پوست ژنوتیپ‌های انار ایرانی و معرفی آن به‌عنوان افزودنی غذایی طبیعی [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 95-109]

  • آنتی اکسیدان ارزیابی تغییرات ویژگی‌های بافتی و کیفی کیک غنی شده با جوانه گندم [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 607-616]

  • آنزیم‌بری بررسی پیش‌تیمارهای اتیل‌اولئات، کلرید‌سدیم و آنزیم‌بری بر خشک شدن تحت خلاء فلفل دلمه‌ای [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 195-216]

  • آنزیم پپسین بررسی ویژگی‌های کیفی و ایمنی کلاژن پوست گونه‌های سرگنده (Hypophthalmichthys nobilis)، معمولی(Cyprinus carpio) ، علف‌خوار (Ctenopharyngodon idella) و نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) کپور ماهیان پرورشی [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 33-47]

  • آنزیم پراکسیداز تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمی میوه انگور رقم فخری در شرایط سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 95-106]

  • آنزیم پلی&rlm تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمی میوه انگور رقم فخری در شرایط سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 95-106]

  • آنزیم فنیل&rlm تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمی میوه انگور رقم فخری در شرایط سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 95-106]

  • آنزیم لیزوزیم کشت سلولی میکروجلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) و مقایسه راندمان روش‌های آنزیمی، اولتراسوند، انجماد-انجمادزدایی و حلال معدنی در استخراج رنگدانه فیکوسیانین [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 649-661]

ا

  • اتمسفر اصلاح شده اثر پوشش خوراکی آلژینات و اسانس لعل کوهستان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رنده‌شده طی زمان ماندگاری [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 675-692]

  • اتمیزاسیون مدلسازی فرآیند اتمیزاسیون التراسونیک شیر و تولید پودر شیر به روش خشک کردن پاششی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 145-168]

  • اتیل‌اولئات بررسی پیش‌تیمارهای اتیل‌اولئات، کلرید‌سدیم و آنزیم‌بری بر خشک شدن تحت خلاء فلفل دلمه‌ای [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 195-216]

  • اثر آنتی‌اکسیدانی بررسی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی نانوامولسیون اسانس گریپ‌فروت بر میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا: یک مطالعه آزمایشگاهی [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 415-425]

  • اثر آنتی‌اکسیدانی بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره اتانولی ژل آلوئه‌ورا بر پایداری روغن سویا [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 541-556]

  • احیا کننده افزودن ترکیبات احیا کننده، ویتامین C و اسید سیتریک حین مشروط نمودن گندم و اثر آنها بر ویژگی‌های کیفی خمیر حاصل از آرد آن [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 107-127]

  • اریتریتول تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزین‌های ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 17-30]

  • اسانس ارزیابی پیشرفت اکسایش روغن سویا غنی شده با اسانس اندام هوایی چویر حین انبارش تسریع شده [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 399-414]

  • اسانس کاکوتی تهیه نانوذرات لیپوزومی حاوی اسانس کاکوتی و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 231-245]

  • اسانس گریپ‌فروت بررسی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی نانوامولسیون اسانس گریپ‌فروت بر میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا: یک مطالعه آزمایشگاهی [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 415-425]

  • اسانس لعل کوهستان اثر پوشش خوراکی آلژینات و اسانس لعل کوهستان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رنده‌شده طی زمان ماندگاری [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 675-692]

  • استخراج فیکوسیانین کشت سلولی میکروجلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) و مقایسه راندمان روش‌های آنزیمی، اولتراسوند، انجماد-انجمادزدایی و حلال معدنی در استخراج رنگدانه فیکوسیانین [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 649-661]

  • اسکوربیل پالمیتات ارزیابی تغییرات ویژگی‌های بافتی و کیفی کیک غنی شده با جوانه گندم [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 607-616]

  • اسید سیتریک افزودن ترکیبات احیا کننده، ویتامین C و اسید سیتریک حین مشروط نمودن گندم و اثر آنها بر ویژگی‌های کیفی خمیر حاصل از آرد آن [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 107-127]

  • اسید گالیک بررسی تاثیر اسید گالیک، متیل گالات و ترکیب آنها بر پایداری اکسایشی روغن طی فرآیند سرخ کردن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 383-397]

  • اسیدهای چرب بررسی تاثیر اسید گالیک، متیل گالات و ترکیب آنها بر پایداری اکسایشی روغن طی فرآیند سرخ کردن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 383-397]

  • افزودنی ها افزودن ترکیبات احیا کننده، ویتامین C و اسید سیتریک حین مشروط نمودن گندم و اثر آنها بر ویژگی‌های کیفی خمیر حاصل از آرد آن [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 107-127]

  • اکستروژن ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ریزساختار فرآورده بافت داده شده کینوآ [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 451-462]

  • اکسیداز تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمی میوه انگور رقم فخری در شرایط سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 95-106]

  • اکسیداسیون بررسی تاثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری دانه فندق بر رنگ و کیفیت خمیر آن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 279-290]

  • اکسید کننده افزودن ترکیبات احیا کننده، ویتامین C و اسید سیتریک حین مشروط نمودن گندم و اثر آنها بر ویژگی‌های کیفی خمیر حاصل از آرد آن [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 107-127]

  • التراسونیک مدلسازی فرآیند اتمیزاسیون التراسونیک شیر و تولید پودر شیر به روش خشک کردن پاششی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 145-168]

  • الکتروفورز تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش حاصل از هیدرولیز تریپتیکی پروتئین هسته انار [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 181-194]

  • الگوریتم ازدحام ذرات بررسی اهمیت پارامترهای الگوریتم ازدحام ذرات چند هدفه در بهینه‌یابی درصد دفع اجزاء محلول اولترافیلتراسیون شیر شتر با استفاده از رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 577-591]

  • امولسیون دوگانه بهینه‌سازی نسبت اولئوفوم و پروتئین-پلی ساکارید برای بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی امولسیون دوگانه A/O/W: کاربردهای بالقوه در صنایع غذایی [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 177-195]

  • انبارداری تأثیر انواع پوشش و بسته‌بندی بر روی خصوصیات فیزیکی میوه خرمالوی تحت بار [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 1-14]

  • انبارش تسریع شده ارزیابی پیشرفت اکسایش روغن سویا غنی شده با اسانس اندام هوایی چویر حین انبارش تسریع شده [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 399-414]

  • انکپسولاسیون ریزپوشینه کردن کوآنزیم Q10 به روش توده‌سازی مرکب ژلاتین و موسیلاژ دانه ریحان: بهینه‌سازی، ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و غنی‌سازی شیر [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 15-31]

  • اولئوفوم بهینه‌سازی نسبت اولئوفوم و پروتئین-پلی ساکارید برای بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی امولسیون دوگانه A/O/W: کاربردهای بالقوه در صنایع غذایی [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 177-195]

  • ایزومالت تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزین‌های ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 17-30]

  • ایمنی بررسی ویژگی‌های کیفی و ایمنی کلاژن پوست گونه‌های سرگنده (Hypophthalmichthys nobilis)، معمولی(Cyprinus carpio) ، علف‌خوار (Ctenopharyngodon idella) و نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) کپور ماهیان پرورشی [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 33-47]

  • اینولین ارزیابی ویژگی‏ های فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر پیتزای تقلیدی کم چرب و کم‌سدیم [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 143-166]

ب

  • بادرنجبویه دنایی مدلسازی جمعیت میکروبی جوانه گندم پوشش داده شده با امولسیون حاوی اسانس زرین‌گیاه در کیتوزان تحت بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 125-141]

  • بارگذاری تأثیر انواع پوشش و بسته‌بندی بر روی خصوصیات فیزیکی میوه خرمالوی تحت بار [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 1-14]

  • باکتری اسید لاکتیک اثرات سوپرناتانت باکتری Lactococcus lactis (L. lactis) subsp. lactis بر ماندگاری فیله قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‌بندی شده در خلاء [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 111-124]

  • باکتری ترموفیل بررسی آلودگی میکروبی کنسروهای رب گوجه‌فرنگی در ایران و جداسازی و شناسایی Alicyclobacillus acidocaldarius به روش PCR [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 745-755]

  • باکتریوسین جداسازی و تعیین ویژگی باکتریوسین حاصل از باکتری لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم جدا شده از فراورده‌های تخمیری بر پایه میوه و مقایسه با نایسین تجاری [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 311-331]

  • برشته کردن بررسی تاثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری دانه فندق بر رنگ و کیفیت خمیر آن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 279-290]

  • برگر آنالوگ بررسی تاثیر پودر پالپ گلابی خاردار (Opuntia stricta) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی برگرهای آنالوگ خام و پخته تولیدی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 31-41]

  • برگر گیاهی بررسی تاثیر پودر پالپ گلابی خاردار (Opuntia stricta) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی برگرهای آنالوگ خام و پخته تولیدی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 31-41]

  • بره موم اثرات عصاره آبی بره‌موم بر محتوای پلی‌فنل کل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی شیر خام [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 167-175]

  • بسته‌بندی تهیه بیوپلیمر بر پایه آگار استخراج شده از جلبک قرمز Acanthophora خلیج فارس و ارزیابی خواص آن [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 635-648]

  • بسته‌بندی تأثیر انواع پوشش و بسته‌بندی بر روی خصوصیات فیزیکی میوه خرمالوی تحت بار [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 1-14]

  • بسته‌بندی در خلاء اثرات سوپرناتانت باکتری Lactococcus lactis (L. lactis) subsp. lactis بر ماندگاری فیله قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‌بندی شده در خلاء [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 111-124]

  • بهینه‌سازی تولید نانو ذرات ژلاتین به روش حلال‌زدایی برای استفاده در صنایع غذایی [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 463-476]

  • بهینه ‏سازی ارزیابی ویژگی‏ های فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر پیتزای تقلیدی کم چرب و کم‌سدیم [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 143-166]

  • بهینه‌یابی توسعه و ارزیابی خصوصیات لیپوزوم بهینه‌یابی شده جهت درون‌پوشانی کورکومین [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 57-78]

  • بینایی ماشینی بررسی تغییرات رنگ و چروکیدگی ورقه‌های سیب خشک‌شده با استفاده از پردازش‌ تصویر [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 527-540]

  • بیوپلیمر تهیه بیوپلیمر بر پایه آگار استخراج شده از جلبک قرمز Acanthophora خلیج فارس و ارزیابی خواص آن [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 635-648]

پ

  • پالپ گلابی خاردار بررسی تاثیر پودر پالپ گلابی خاردار (Opuntia stricta) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی برگرهای آنالوگ خام و پخته تولیدی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 31-41]

  • پایداری اکسایشی ارزیابی پیشرفت اکسایش روغن سویا غنی شده با اسانس اندام هوایی چویر حین انبارش تسریع شده [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 399-414]

  • پایداری اکسایشی بررسی تاثیر اسید گالیک، متیل گالات و ترکیب آنها بر پایداری اکسایشی روغن طی فرآیند سرخ کردن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 383-397]

  • پایداری به انجماد-ذوب اثر پلاسمای غیرحرارتی بر بهبود ویژگی‌های عملکردی نشاسته سورگوم [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 217-229]

  • پایداری حرارتی اسانس لعل کوهستان و صمغ بنه: ارزیابی خواص ضد میکروبی و شیمیایی در طی فرآیند حرارتی [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 65-77]

  • پپتیدهای زیست‌فعال تأثیر پیش‌تیمار فراصوت بر زمان هیدرولیز به وسیله آنزیم پپسین جهت تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدانی از پروتئین قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 693-709]

  • پراکسید بررسی تاثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری دانه فندق بر رنگ و کیفیت خمیر آن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 279-290]

  • پردازش تصویر بررسی تغییرات رنگ و چروکیدگی ورقه‌های سیب خشک‌شده با استفاده از پردازش‌ تصویر [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 527-540]

  • پروبیوتیک اثر لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم پنیر موتال بر چسبندگی کرونوباکتر ساکازاکی به سلول‌های روده‌ای [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 557-575]

  • پروتئین تأثیر پیش‌تیمار فراصوت بر زمان هیدرولیز به وسیله آنزیم پپسین جهت تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدانی از پروتئین قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 693-709]

  • پس از برداشت اثر پوشش خوراکی صمغ فارسی غنی‌شده با روغن دانه انار بر کیفیت لیموترش مکزیکن لایم (Citrus aurantifolia) [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 79-94]

  • پلاستیک زیستی تهیه بیوپلیمر بر پایه آگار استخراج شده از جلبک قرمز Acanthophora خلیج فارس و ارزیابی خواص آن [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 635-648]

  • پلاسمای آرگون اثر پلاسمای غیرحرارتی بر بهبود ویژگی‌های عملکردی نشاسته سورگوم [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 217-229]

  • پلی‌آمین تأثیر انواع پوشش و بسته‌بندی بر روی خصوصیات فیزیکی میوه خرمالوی تحت بار [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 1-14]

  • پلی پروپیلن اثر پوشش خوراکی آلژینات و اسانس لعل کوهستان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رنده‌شده طی زمان ماندگاری [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 675-692]

  • پلی‌ساکارید تهیه بیوپلیمر بر پایه آگار استخراج شده از جلبک قرمز Acanthophora خلیج فارس و ارزیابی خواص آن [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 635-648]

  • پلی‌فنل بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی پوست ژنوتیپ‌های انار ایرانی و معرفی آن به‌عنوان افزودنی غذایی طبیعی [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 95-109]

  • پلی فنل کل اثرات عصاره آبی بره‌موم بر محتوای پلی‌فنل کل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی شیر خام [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 167-175]

  • پنیر پیتزای تقلیدی ارزیابی ویژگی‏ های فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر پیتزای تقلیدی کم چرب و کم‌سدیم [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 143-166]

  • پودر قارچ تأثیر پیش‌تیمار فراصوت بر زمان هیدرولیز به وسیله آنزیم پپسین جهت تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدانی از پروتئین قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 693-709]

  • پوشش‌ خوراکی تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمی میوه انگور رقم فخری در شرایط سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 95-106]

  • پوشش خوراکی اثر پوشش‌های خوراکی کیتوزان و موسیلاژ بامیه بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی خلال‌های سیب‌زمینی سرخ شده [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 511-525]

  • پوشش خوراکی کاربرد قبل از برداشت کیتوزان با کارواکرول بر خصوصیات بیوشیمیایی، کیفی و ماندگاری توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch) [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 617-633]

  • پوشش خوراکی اثر پوشش خوراکی صمغ فارسی غنی‌شده با روغن دانه انار بر کیفیت لیموترش مکزیکن لایم (Citrus aurantifolia) [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 79-94]

  • پوشش خوراکی مدلسازی جمعیت میکروبی جوانه گندم پوشش داده شده با امولسیون حاوی اسانس زرین‌گیاه در کیتوزان تحت بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 125-141]

  • پیش‌تیمار تأثیر پیش‌تیمار فراصوت بر زمان هیدرولیز به وسیله آنزیم پپسین جهت تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدانی از پروتئین قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 693-709]

ت

  • ترکیبات فنولی تولید و ارزیابی نانولیپوزوم‌های حامل عصاره هندوانه کوهی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 169-180]

  • تغییرات رنگی بررسی تاثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری دانه فندق بر رنگ و کیفیت خمیر آن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 279-290]

  • تفاله مالت جو استفاده از فیبر بدست آمده از تفاله مالت جو به عنوان جایگزین چربی در تولید سس مایونز کم چرب [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 247-258]

  • تکنیک آنزیمی کشت سلولی میکروجلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) و مقایسه راندمان روش‌های آنزیمی، اولتراسوند، انجماد-انجمادزدایی و حلال معدنی در استخراج رنگدانه فیکوسیانین [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 649-661]

  • توالی‌یابی جداسازی و تعیین ویژگی باکتریوسین حاصل از باکتری لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم جدا شده از فراورده‌های تخمیری بر پایه میوه و مقایسه با نایسین تجاری [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 311-331]

ج

  • جایگزین گوشت بررسی تاثیر پودر پالپ گلابی خاردار (Opuntia stricta) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی برگرهای آنالوگ خام و پخته تولیدی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 31-41]

  • جایگزین‌های ساکارز تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزین‌های ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 17-30]

  • جذب روغن اثر پوشش‌های خوراکی کیتوزان و موسیلاژ بامیه بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی خلال‌های سیب‌زمینی سرخ شده [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 511-525]

  • جلبک شناسایی ترکیبات زیست فعال موجود در عصاره جلبک‌های قهوه‏ای سارگاسوم (Sargassum angustifulium) و پادینا (Padina distromatic) و بررسی اثرات ضد میکروبی، آنتی ‏اکسیدانی و خواص آنزیمی آن‌ها [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 259-277]

  • جو استفاده از فیبر بدست آمده از تفاله مالت جو به عنوان جایگزین چربی در تولید سس مایونز کم چرب [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 247-258]

  • جوانه گندم فراوری شده ارزیابی تغییرات ویژگی‌های بافتی و کیفی کیک غنی شده با جوانه گندم [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 607-616]

چ

  • چای سبز بررسی ویژگی‌های شیمیایی عصاره اتانولی چای سبز و اثر آن بر فعالیت مهارکنندگی و کشندگی آسپرژیلوس نایجر، بوتریتیس سینه‌را و ریزوپوس استولونیفر (عامل فساد میوه توت‌فرنگی و انگور) [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 477-489]

  • چروکیدگی بررسی تغییرات رنگ و چروکیدگی ورقه‌های سیب خشک‌شده با استفاده از پردازش‌ تصویر [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 527-540]

  • چویر ارزیابی پیشرفت اکسایش روغن سویا غنی شده با اسانس اندام هوایی چویر حین انبارش تسریع شده [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 399-414]

ح

  • حلالیت اثر پلاسمای غیرحرارتی بر بهبود ویژگی‌های عملکردی نشاسته سورگوم [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 217-229]

  • حلالیت بررسی تاثیر امواج فراصوت بر ویژگی‎‌های ساختاری، عملکردی و رئولوژیکی صمغ دانه خرنوب [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 365-381]

خ

  • خاصیت ضدمیکروبی شناسایی گروه‌های عاملی، محتوای فنل و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی فلفل سیاه و برهمکنش آن با آنتیبیوتیک‌های کلرامفنیکل و آمفوتریسین B [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 79-93]

  • خرمالو تأثیر انواع پوشش و بسته‌بندی بر روی خصوصیات فیزیکی میوه خرمالوی تحت بار [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 1-14]

  • خشک‌کردن بررسی تغییرات رنگ و چروکیدگی ورقه‌های سیب خشک‌شده با استفاده از پردازش‌ تصویر [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 527-540]

  • خشک کردن پاششی مدلسازی فرآیند اتمیزاسیون التراسونیک شیر و تولید پودر شیر به روش خشک کردن پاششی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 145-168]

  • خشک کردن تحت خلاء بررسی پیش‌تیمارهای اتیل‌اولئات، کلرید‌سدیم و آنزیم‌بری بر خشک شدن تحت خلاء فلفل دلمه‌ای [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 195-216]

  • خصوصیات رئولوژیکی اثر صمغ کتیرا و نشاسته گندم به عنوان جایگزین ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی دسر لبنی [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 291-309]

  • خمیر فندق بررسی تاثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری دانه فندق بر رنگ و کیفیت خمیر آن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 279-290]

  • خواص آنتی اکسیدانی بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و آنتی‌باکتریالی عسل زنبور عسل کوچک Apis florea Fabricius (Hymenoptera: Apidae) علیه Helicobacter pylori [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 49-63]

  • خواص آنزیمی شناسایی ترکیبات زیست فعال موجود در عصاره جلبک‌های قهوه‏ای سارگاسوم (Sargassum angustifulium) و پادینا (Padina distromatic) و بررسی اثرات ضد میکروبی، آنتی ‏اکسیدانی و خواص آنزیمی آن‌ها [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 259-277]

  • خواص ضد باکتریایی بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و آنتی‌باکتریالی عسل زنبور عسل کوچک Apis florea Fabricius (Hymenoptera: Apidae) علیه Helicobacter pylori [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 49-63]

  • خواص فیزیکی تأثیر انواع پوشش و بسته‌بندی بر روی خصوصیات فیزیکی میوه خرمالوی تحت بار [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 1-14]

د

  • دامنه نوسان مدلسازی فرآیند اتمیزاسیون التراسونیک شیر و تولید پودر شیر به روش خشک کردن پاششی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 145-168]

  • درخت فیلوژنتیکی جداسازی و تعیین ویژگی باکتریوسین حاصل از باکتری لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم جدا شده از فراورده‌های تخمیری بر پایه میوه و مقایسه با نایسین تجاری [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 311-331]

  • درصد دفع اجزاء محلول بررسی اهمیت پارامترهای الگوریتم ازدحام ذرات چند هدفه در بهینه‌یابی درصد دفع اجزاء محلول اولترافیلتراسیون شیر شتر با استفاده از رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 577-591]

  • درون‌پوشانی تهیه نانوذرات لیپوزومی حاوی اسانس کاکوتی و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 231-245]

  • دسر لبنی اثر صمغ کتیرا و نشاسته گندم به عنوان جایگزین ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی دسر لبنی [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 291-309]

  • دهان مصنوعی ریز پوشانی چند لایه لیمونن بر پایه جذب الکترواستاتیک و ارزیابی رهایش آن تحت شرایط شبیه‌سازی‌شده دهان [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 43-56]

ر

  • رئولوژی بررسی تاثیر امواج فراصوت بر ویژگی‎‌های ساختاری، عملکردی و رئولوژیکی صمغ دانه خرنوب [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 365-381]

  • رب گوجه‌فرنگی بررسی آلودگی میکروبی کنسروهای رب گوجه‌فرنگی در ایران و جداسازی و شناسایی Alicyclobacillus acidocaldarius به روش PCR [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 745-755]

  • رفتار رهایش توسعه و ارزیابی خصوصیات لیپوزوم بهینه‌یابی شده جهت درون‌پوشانی کورکومین [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 57-78]

  • رگرسیون بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت مرغ مزه‌دار شده‌ با استفاده از روش‌های چندمتغیره متقارن و نامتقارن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 349-364]

  • رگرسیون حداقل مربعات جزئی بررسی اهمیت پارامترهای الگوریتم ازدحام ذرات چند هدفه در بهینه‌یابی درصد دفع اجزاء محلول اولترافیلتراسیون شیر شتر با استفاده از رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 577-591]

  • رنگ بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 125-143]

  • رنگدانه افزایش تولید کاروتنوئیدهای ریزجلبک کلرلا با استفاده از تغییر غلظت مواد مغذی و فیتوهورمون [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 663-673]

  • رنگ سنجی بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم‌ بایونانوکامپوزیت بر پایه‌ی موسیلاژ کتان و نانوکریستال سلولز [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 711-721]

  • رهایش ریز پوشانی چند لایه لیمونن بر پایه جذب الکترواستاتیک و ارزیابی رهایش آن تحت شرایط شبیه‌سازی‌شده دهان [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 43-56]

  • روش اولتراسوند کشت سلولی میکروجلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) و مقایسه راندمان روش‌های آنزیمی، اولتراسوند، انجماد-انجمادزدایی و حلال معدنی در استخراج رنگدانه فیکوسیانین [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 649-661]

  • روش سطح پاسخ بررسی پیش‌تیمارهای اتیل‌اولئات، کلرید‌سدیم و آنزیم‌بری بر خشک شدن تحت خلاء فلفل دلمه‌ای [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 195-216]

  • روش سطح پاسخ بررسی تأثیر امولسیفایر سدیم استئاروئیل-2-لاکتیلات، آنزیم زایلاناز و قند الکلی سوربیتول بر کیفیت نان حجیم سبوس‌دار [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 427-450]

  • روش سطح پاسخ مدلسازی جمعیت میکروبی جوانه گندم پوشش داده شده با امولسیون حاوی اسانس زرین‌گیاه در کیتوزان تحت بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 125-141]

  • روش‌شناسی سطح پاسخ بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 125-143]

  • روش ضد حلال دومرحله‌ای تولید نانو ذرات ژلاتین به روش حلال‌زدایی برای استفاده در صنایع غذایی [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 463-476]

  • روغن ارده بررسی میزان املاح معدنی در دانه کنجد و انتقال آن به روغن ارده و کنجد تصفیه [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 491-499]

  • روغن سویا ارزیابی پیشرفت اکسایش روغن سویا غنی شده با اسانس اندام هوایی چویر حین انبارش تسریع شده [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 399-414]

  • روغن سویا بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره اتانولی ژل آلوئه‌ورا بر پایداری روغن سویا [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 541-556]

  • روغن کنجد بررسی میزان املاح معدنی در دانه کنجد و انتقال آن به روغن ارده و کنجد تصفیه [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 491-499]

  • ریبادیوزید a تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزین‌های ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 17-30]

  • ریز پوشانی چندلایه ریز پوشانی چند لایه لیمونن بر پایه جذب الکترواستاتیک و ارزیابی رهایش آن تحت شرایط شبیه‌سازی‌شده دهان [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 43-56]

  • ریز ساختار بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم‌ بایونانوکامپوزیت بر پایه‌ی موسیلاژ کتان و نانوکریستال سلولز [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 711-721]

ز

  • زیست تخریب پذیر بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم‌ بایونانوکامپوزیت بر پایه‌ی موسیلاژ کتان و نانوکریستال سلولز [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 711-721]

ژ

  • ژل آلوئه‌ورا بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره اتانولی ژل آلوئه‌ورا بر پایداری روغن سویا [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 541-556]

  • ژلاتین اثر صمغ کتیرا و نشاسته گندم به عنوان جایگزین ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی دسر لبنی [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 291-309]

  • ژلاتین تولید نانو ذرات ژلاتین به روش حلال‌زدایی برای استفاده در صنایع غذایی [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 463-476]

  • ژلاتین ریزپوشینه کردن کوآنزیم Q10 به روش توده‌سازی مرکب ژلاتین و موسیلاژ دانه ریحان: بهینه‌سازی، ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و غنی‌سازی شیر [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 15-31]

س

  • ساختار ژل مطالعه خصوصیات عملکردی و رفتار بیاتی نشاسته طبیعی گندم در حضور صمغ دانه شاهی و ساکارز [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 1-15]

  • ساکارومایسس سرویسیه ارزیابی تأثیر تخمیر جوانه گندم با استفاده از مخمر و باکتری‌های اسید لاکتیک بر میزان ترکیبات زیست‌فعال [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 333-347]

  • سامانه سطح تراش مطالعه پدیده گرفتگی در شفاف‌سازی غشایی آب سیب به کمک سامانه غشایی سطح تراش [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 723-743]

  • سروکینیانا افزایش تولید کاروتنوئیدهای ریزجلبک کلرلا با استفاده از تغییر غلظت مواد مغذی و فیتوهورمون [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 663-673]

  • سس مایونز کم چرب استفاده از فیبر بدست آمده از تفاله مالت جو به عنوان جایگزین چربی در تولید سس مایونز کم چرب [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 247-258]

  • سفتی بافت میوه کاربرد قبل از برداشت کیتوزان با کارواکرول بر خصوصیات بیوشیمیایی، کیفی و ماندگاری توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch) [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 617-633]

  • سیب‌زمینی اثر پوشش‌های خوراکی کیتوزان و موسیلاژ بامیه بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی خلال‌های سیب‌زمینی سرخ شده [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 511-525]

ش

  • شفاف‌سازی غشایی مطالعه پدیده گرفتگی در شفاف‌سازی غشایی آب سیب به کمک سامانه غشایی سطح تراش [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 723-743]

  • شفافیت اثر پلاسمای غیرحرارتی بر بهبود ویژگی‌های عملکردی نشاسته سورگوم [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 217-229]

  • شیر خام اثرات عصاره آبی بره‌موم بر محتوای پلی‌فنل کل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی شیر خام [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 167-175]

  • شیر شتر بررسی اهمیت پارامترهای الگوریتم ازدحام ذرات چند هدفه در بهینه‌یابی درصد دفع اجزاء محلول اولترافیلتراسیون شیر شتر با استفاده از رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 577-591]

ص

  • صمغ بنه اسانس لعل کوهستان و صمغ بنه: ارزیابی خواص ضد میکروبی و شیمیایی در طی فرآیند حرارتی [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 65-77]

  • صمغ دانه خرنوب بررسی تاثیر امواج فراصوت بر ویژگی‎‌های ساختاری، عملکردی و رئولوژیکی صمغ دانه خرنوب [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 365-381]

  • صمغ کتیرا اثر صمغ کتیرا و نشاسته گندم به عنوان جایگزین ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی دسر لبنی [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 291-309]

ض

  • ضددیابت بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست فراسودمند حاوی پودر کارلا [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 593-606]

  • ضد میکروبی شناسایی ترکیبات زیست فعال موجود در عصاره جلبک‌های قهوه‏ای سارگاسوم (Sargassum angustifulium) و پادینا (Padina distromatic) و بررسی اثرات ضد میکروبی، آنتی ‏اکسیدانی و خواص آنزیمی آن‌ها [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 259-277]

ط

  • طیف‌سنجی تبدیل فوریه فرو سرخ شناسایی گروه‌های عاملی، محتوای فنل و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی فلفل سیاه و برهمکنش آن با آنتیبیوتیک‌های کلرامفنیکل و آمفوتریسین B [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 79-93]

ع

  • عدد دی‌ان مزدوج بررسی تاثیر اسید گالیک، متیل گالات و ترکیب آنها بر پایداری اکسایشی روغن طی فرآیند سرخ کردن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 383-397]

  • عدد کربونیل بررسی تاثیر اسید گالیک، متیل گالات و ترکیب آنها بر پایداری اکسایشی روغن طی فرآیند سرخ کردن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 383-397]

  • عسل بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و آنتی‌باکتریالی عسل زنبور عسل کوچک Apis florea Fabricius (Hymenoptera: Apidae) علیه Helicobacter pylori [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 49-63]

  • عصاره شناسایی گروه‌های عاملی، محتوای فنل و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی فلفل سیاه و برهمکنش آن با آنتیبیوتیک‌های کلرامفنیکل و آمفوتریسین B [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 79-93]

  • عصاره آبی اثرات عصاره آبی بره‌موم بر محتوای پلی‌فنل کل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی شیر خام [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 167-175]

  • عصاره اتانولی بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره اتانولی ژل آلوئه‌ورا بر پایداری روغن سویا [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 541-556]

  • عصاره زیست فعال بررسی ویژگی‌های شیمیایی عصاره اتانولی چای سبز و اثر آن بر فعالیت مهارکنندگی و کشندگی آسپرژیلوس نایجر، بوتریتیس سینه‌را و ریزوپوس استولونیفر (عامل فساد میوه توت‌فرنگی و انگور) [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 477-489]

  • عصاره‌گیری شناسایی ترکیبات زیست فعال موجود در عصاره جلبک‌های قهوه‏ای سارگاسوم (Sargassum angustifulium) و پادینا (Padina distromatic) و بررسی اثرات ضد میکروبی، آنتی ‏اکسیدانی و خواص آنزیمی آن‌ها [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 259-277]

  • عمر انبارمانی تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمی میوه انگور رقم فخری در شرایط سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 95-106]

  • عناصر معدنی بررسی میزان املاح معدنی در دانه کنجد و انتقال آن به روغن ارده و کنجد تصفیه [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 491-499]

غ

  • غذا-دارو تولید و ارزیابی نانولیپوزوم‌های حامل عصاره هندوانه کوهی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 169-180]

ف

  • فاکتور غلظت حجمی مطالعه پدیده گرفتگی در شفاف‌سازی غشایی آب سیب به کمک سامانه غشایی سطح تراش [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 723-743]

  • فرآورده فاقد گلوتن ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ریزساختار فرآورده بافت داده شده کینوآ [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 451-462]

  • فراصوت بررسی تاثیر امواج فراصوت بر ویژگی‎‌های ساختاری، عملکردی و رئولوژیکی صمغ دانه خرنوب [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 365-381]

  • فراورده های پخت ارزیابی تغییرات ویژگی‌های بافتی و کیفی کیک غنی شده با جوانه گندم [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 607-616]

  • فرکانس نوسان مدلسازی فرآیند اتمیزاسیون التراسونیک شیر و تولید پودر شیر به روش خشک کردن پاششی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 145-168]

  • فسفات افزایش تولید کاروتنوئیدهای ریزجلبک کلرلا با استفاده از تغییر غلظت مواد مغذی و فیتوهورمون [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 663-673]

  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی بررسی ویژگی‌های شیمیایی عصاره اتانولی چای سبز و اثر آن بر فعالیت مهارکنندگی و کشندگی آسپرژیلوس نایجر، بوتریتیس سینه‌را و ریزوپوس استولونیفر (عامل فساد میوه توت‌فرنگی و انگور) [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 477-489]

  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی شناسایی گروه‌های عاملی، محتوای فنل و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی فلفل سیاه و برهمکنش آن با آنتیبیوتیک‌های کلرامفنیکل و آمفوتریسین B [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 79-93]

  • فعالیت آنتی اکسیدانی اثرات عصاره آبی بره‌موم بر محتوای پلی‌فنل کل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی شیر خام [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 167-175]

  • فعالیت ضد قارچی بررسی ویژگی‌های شیمیایی عصاره اتانولی چای سبز و اثر آن بر فعالیت مهارکنندگی و کشندگی آسپرژیلوس نایجر، بوتریتیس سینه‌را و ریزوپوس استولونیفر (عامل فساد میوه توت‌فرنگی و انگور) [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 477-489]

  • فعالیت ضدمیکروبی بررسی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی نانوامولسیون اسانس گریپ‌فروت بر میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا: یک مطالعه آزمایشگاهی [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 415-425]

  • فعالیت ضدمیکروبی تهیه نانوذرات لیپوزومی حاوی اسانس کاکوتی و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 231-245]

  • فلزات سنگین اندازه‌گیری و مقایسه مقادیر نیترات، نیتریت و عناصر سنگین در برنج برداشت اول و برداشت مجدد [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 501-510]

  • فلفل دلمه‌ای بررسی پیش‌تیمارهای اتیل‌اولئات، کلرید‌سدیم و آنزیم‌بری بر خشک شدن تحت خلاء فلفل دلمه‌ای [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 195-216]

  • فلفل سیاه شناسایی گروه‌های عاملی، محتوای فنل و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی فلفل سیاه و برهمکنش آن با آنتیبیوتیک‌های کلرامفنیکل و آمفوتریسین B [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 79-93]

  • فنل&rlm تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمی میوه انگور رقم فخری در شرایط سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 95-106]

  • فیبر استفاده از فیبر بدست آمده از تفاله مالت جو به عنوان جایگزین چربی در تولید سس مایونز کم چرب [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 247-258]

  • فیتوشیمیایی بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی پوست ژنوتیپ‌های انار ایرانی و معرفی آن به‌عنوان افزودنی غذایی طبیعی [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 95-109]

  • فیلتراسیون بررسی اهمیت پارامترهای الگوریتم ازدحام ذرات چند هدفه در بهینه‌یابی درصد دفع اجزاء محلول اولترافیلتراسیون شیر شتر با استفاده از رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 577-591]

  • فیله ماهی اثرات سوپرناتانت باکتری Lactococcus lactis (L. lactis) subsp. lactis بر ماندگاری فیله قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‌بندی شده در خلاء [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 111-124]

ق

  • قطبش غلظتی مطالعه پدیده گرفتگی در شفاف‌سازی غشایی آب سیب به کمک سامانه غشایی سطح تراش [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 723-743]

  • قند مطالعه خصوصیات عملکردی و رفتار بیاتی نشاسته طبیعی گندم در حضور صمغ دانه شاهی و ساکارز [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 1-15]

  • قهوه‌ای شدن بررسی تغییرات رنگ و چروکیدگی ورقه‌های سیب خشک‌شده با استفاده از پردازش‌ تصویر [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 527-540]

ک

  • کارواکرول کاربرد قبل از برداشت کیتوزان با کارواکرول بر خصوصیات بیوشیمیایی، کیفی و ماندگاری توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch) [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 617-633]

  • کپور ماهیان پرورشی بررسی ویژگی‌های کیفی و ایمنی کلاژن پوست گونه‌های سرگنده (Hypophthalmichthys nobilis)، معمولی(Cyprinus carpio) ، علف‌خوار (Ctenopharyngodon idella) و نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) کپور ماهیان پرورشی [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 33-47]

  • کدوی تلخ بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست فراسودمند حاوی پودر کارلا [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 593-606]

  • کرم ارده رژیمی تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزین‌های ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 17-30]

  • کروماتوگرافی‌گازی اسانس لعل کوهستان و صمغ بنه: ارزیابی خواص ضد میکروبی و شیمیایی در طی فرآیند حرارتی [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 65-77]

  • کرونوباکتر ساکازاکی اثر لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم پنیر موتال بر چسبندگی کرونوباکتر ساکازاکی به سلول‌های روده‌ای [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 557-575]

  • کشت اول برنج اندازه‌گیری و مقایسه مقادیر نیترات، نیتریت و عناصر سنگین در برنج برداشت اول و برداشت مجدد [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 501-510]

  • کشت مجدد اندازه‌گیری و مقایسه مقادیر نیترات، نیتریت و عناصر سنگین در برنج برداشت اول و برداشت مجدد [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 501-510]

  • کلاژن بررسی ویژگی‌های کیفی و ایمنی کلاژن پوست گونه‌های سرگنده (Hypophthalmichthys nobilis)، معمولی(Cyprinus carpio) ، علف‌خوار (Ctenopharyngodon idella) و نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) کپور ماهیان پرورشی [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 33-47]

  • کلریدسدیم بررسی پیش‌تیمارهای اتیل‌اولئات، کلرید‌سدیم و آنزیم‌بری بر خشک شدن تحت خلاء فلفل دلمه‌ای [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 195-216]

  • کنجد بررسی میزان املاح معدنی در دانه کنجد و انتقال آن به روغن ارده و کنجد تصفیه [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 491-499]

  • کوآنزیم Q10 ریزپوشینه کردن کوآنزیم Q10 به روش توده‌سازی مرکب ژلاتین و موسیلاژ دانه ریحان: بهینه‌سازی، ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و غنی‌سازی شیر [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 15-31]

  • کوئینون ارزیابی تأثیر تخمیر جوانه گندم با استفاده از مخمر و باکتری‌های اسید لاکتیک بر میزان ترکیبات زیست‌فعال [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 333-347]

  • کورکومین توسعه و ارزیابی خصوصیات لیپوزوم بهینه‌یابی شده جهت درون‌پوشانی کورکومین [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 57-78]

  • کیتوزان اثر پوشش‌های خوراکی کیتوزان و موسیلاژ بامیه بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی خلال‌های سیب‌زمینی سرخ شده [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 511-525]

  • کینوآ ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ریزساختار فرآورده بافت داده شده کینوآ [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 451-462]

گ

  • گاماآمینوبوتریک اسید ارزیابی تأثیر تخمیر جوانه گندم با استفاده از مخمر و باکتری‌های اسید لاکتیک بر میزان ترکیبات زیست‌فعال [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 333-347]

  • گرفتگی مطالعه پدیده گرفتگی در شفاف‌سازی غشایی آب سیب به کمک سامانه غشایی سطح تراش [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 723-743]

  • گرماسنجی روبشی افتراقی بررسی تأثیر امولسیفایر سدیم استئاروئیل-2-لاکتیلات، آنزیم زایلاناز و قند الکلی سوربیتول بر کیفیت نان حجیم سبوس‌دار [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 427-450]

  • گلوتن افزودن ترکیبات احیا کننده، ویتامین C و اسید سیتریک حین مشروط نمودن گندم و اثر آنها بر ویژگی‌های کیفی خمیر حاصل از آرد آن [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 107-127]

  • گوشت مرغ مزه‌دار شده بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت مرغ مزه‌دار شده‌ با استفاده از روش‌های چندمتغیره متقارن و نامتقارن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 349-364]

  • گیاهان داروئی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست فراسودمند حاوی پودر کارلا [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 593-606]

ل

  • لاکتوباسیلوس پلانتاروم ارزیابی تأثیر تخمیر جوانه گندم با استفاده از مخمر و باکتری‌های اسید لاکتیک بر میزان ترکیبات زیست‌فعال [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 333-347]

  • لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم جداسازی و تعیین ویژگی باکتریوسین حاصل از باکتری لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم جدا شده از فراورده‌های تخمیری بر پایه میوه و مقایسه با نایسین تجاری [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 311-331]

  • لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم اثر لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم پنیر موتال بر چسبندگی کرونوباکتر ساکازاکی به سلول‌های روده‌ای [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 557-575]

  • لعل کوهستان اسانس لعل کوهستان و صمغ بنه: ارزیابی خواص ضد میکروبی و شیمیایی در طی فرآیند حرارتی [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 65-77]

  • لیپوزوم توسعه و ارزیابی خصوصیات لیپوزوم بهینه‌یابی شده جهت درون‌پوشانی کورکومین [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 57-78]

  • لیمو مکزیکن لایم اثر پوشش خوراکی صمغ فارسی غنی‌شده با روغن دانه انار بر کیفیت لیموترش مکزیکن لایم (Citrus aurantifolia) [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 79-94]

  • لیمونن ریز پوشانی چند لایه لیمونن بر پایه جذب الکترواستاتیک و ارزیابی رهایش آن تحت شرایط شبیه‌سازی‌شده دهان [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 43-56]

م

  • ماندگاری بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت مرغ مزه‌دار شده‌ با استفاده از روش‌های چندمتغیره متقارن و نامتقارن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 349-364]

  • ماندگاری کاربرد قبل از برداشت کیتوزان با کارواکرول بر خصوصیات بیوشیمیایی، کیفی و ماندگاری توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch) [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 617-633]

  • ماندگاری اثرات سوپرناتانت باکتری Lactococcus lactis (L. lactis) subsp. lactis بر ماندگاری فیله قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‌بندی شده در خلاء [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 111-124]

  • متیل گالات بررسی تاثیر اسید گالیک، متیل گالات و ترکیب آنها بر پایداری اکسایشی روغن طی فرآیند سرخ کردن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 383-397]

  • مقاومت در برابر آب بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم‌ بایونانوکامپوزیت بر پایه‌ی موسیلاژ کتان و نانوکریستال سلولز [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 711-721]

  • مقاومت کششی بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم‌ بایونانوکامپوزیت بر پایه‌ی موسیلاژ کتان و نانوکریستال سلولز [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 711-721]

  • مواد بهبود‌دهنده بررسی تأثیر امولسیفایر سدیم استئاروئیل-2-لاکتیلات، آنزیم زایلاناز و قند الکلی سوربیتول بر کیفیت نان حجیم سبوس‌دار [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 427-450]

  • موسیلاژ بامیه اثر پوشش‌های خوراکی کیتوزان و موسیلاژ بامیه بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی خلال‌های سیب‌زمینی سرخ شده [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 511-525]

  • موسیلاژ دانه ریحان ریزپوشینه کردن کوآنزیم Q10 به روش توده‌سازی مرکب ژلاتین و موسیلاژ دانه ریحان: بهینه‌سازی، ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و غنی‌سازی شیر [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 15-31]

  • میکروجلبک اسپیرولینا کشت سلولی میکروجلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) و مقایسه راندمان روش‌های آنزیمی، اولتراسوند، انجماد-انجمادزدایی و حلال معدنی در استخراج رنگدانه فیکوسیانین [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 649-661]

  • میکروسکوپ الکترونی روبشی بررسی تأثیر امولسیفایر سدیم استئاروئیل-2-لاکتیلات، آنزیم زایلاناز و قند الکلی سوربیتول بر کیفیت نان حجیم سبوس‌دار [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 427-450]

  • میکروسکوپ الکترونی روبشی تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش حاصل از هیدرولیز تریپتیکی پروتئین هسته انار [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 181-194]

  • میوه انار بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی پوست ژنوتیپ‌های انار ایرانی و معرفی آن به‌عنوان افزودنی غذایی طبیعی [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 95-109]

ن

  • نان غنی شده با سبوس گندم بررسی تأثیر امولسیفایر سدیم استئاروئیل-2-لاکتیلات، آنزیم زایلاناز و قند الکلی سوربیتول بر کیفیت نان حجیم سبوس‌دار [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 427-450]

  • نانوامولسیون بررسی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی نانوامولسیون اسانس گریپ‌فروت بر میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا: یک مطالعه آزمایشگاهی [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 415-425]

  • نانو ذرات تولید نانو ذرات ژلاتین به روش حلال‌زدایی برای استفاده در صنایع غذایی [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 463-476]

  • نانولیپوزوم تهیه نانوذرات لیپوزومی حاوی اسانس کاکوتی و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 231-245]

  • نانولیپوزوم تولید و ارزیابی نانولیپوزوم‌های حامل عصاره هندوانه کوهی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 169-180]

  • نسبت پروتئین-پلی‌ساکارید بهینه‌سازی نسبت اولئوفوم و پروتئین-پلی ساکارید برای بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی امولسیون دوگانه A/O/W: کاربردهای بالقوه در صنایع غذایی [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 177-195]

  • نشاسته مطالعه خصوصیات عملکردی و رفتار بیاتی نشاسته طبیعی گندم در حضور صمغ دانه شاهی و ساکارز [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 1-15]

  • نشاسته پری‏ژلاتینه ارزیابی ویژگی‏ های فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر پیتزای تقلیدی کم چرب و کم‌سدیم [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 143-166]

  • نگهدارنده طبیعی بررسی ویژگی‌های شیمیایی عصاره اتانولی چای سبز و اثر آن بر فعالیت مهارکنندگی و کشندگی آسپرژیلوس نایجر، بوتریتیس سینه‌را و ریزوپوس استولونیفر (عامل فساد میوه توت‌فرنگی و انگور) [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 477-489]

  • نگهدارنده مواد غذایی بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی پوست ژنوتیپ‌های انار ایرانی و معرفی آن به‌عنوان افزودنی غذایی طبیعی [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 95-109]

  • نیترات افزایش تولید کاروتنوئیدهای ریزجلبک کلرلا با استفاده از تغییر غلظت مواد مغذی و فیتوهورمون [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 663-673]

  • نیترات اندازه‌گیری و مقایسه مقادیر نیترات، نیتریت و عناصر سنگین در برنج برداشت اول و برداشت مجدد [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 501-510]

  • نیتریت اندازه‌گیری و مقایسه مقادیر نیترات، نیتریت و عناصر سنگین در برنج برداشت اول و برداشت مجدد [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 501-510]

و

  • ویتامین‌ث کاربرد قبل از برداشت کیتوزان با کارواکرول بر خصوصیات بیوشیمیایی، کیفی و ماندگاری توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch) [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 617-633]

  • ویژگی آنتی‌اکسیدانی تأثیر پیش‌تیمار فراصوت بر زمان هیدرولیز به وسیله آنزیم پپسین جهت تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدانی از پروتئین قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 693-709]

  • ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی تهیه نانوذرات لیپوزومی حاوی اسانس کاکوتی و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 231-245]

  • ویژگی های برون تنی اثر لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم پنیر موتال بر چسبندگی کرونوباکتر ساکازاکی به سلول‌های روده‌ای [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 557-575]

  • ویژگی‌های حسی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت مرغ مزه‌دار شده‌ با استفاده از روش‌های چندمتغیره متقارن و نامتقارن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 349-364]

  • ویژگی‌های حسی بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 125-143]

  • ویژگی‌های رئولوژی بهینه‌سازی نسبت اولئوفوم و پروتئین-پلی ساکارید برای بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی امولسیون دوگانه A/O/W: کاربردهای بالقوه در صنایع غذایی [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 177-195]

  • ویژگی‌های عملکردی ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ریزساختار فرآورده بافت داده شده کینوآ [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 451-462]

  • ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ریزپوشینه کردن کوآنزیم Q10 به روش توده‌سازی مرکب ژلاتین و موسیلاژ دانه ریحان: بهینه‌سازی، ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و غنی‌سازی شیر [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 15-31]

  • ویسکوزیته بررسی تاثیر امواج فراصوت بر ویژگی‎‌های ساختاری، عملکردی و رئولوژیکی صمغ دانه خرنوب [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 365-381]

  • ویسکوزیته بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 125-143]

  • ویسکوزیته بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست فراسودمند حاوی پودر کارلا [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 593-606]

ه

  • هسته انار تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش حاصل از هیدرولیز تریپتیکی پروتئین هسته انار [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 181-194]

  • هیدروکلوئید مطالعه خصوصیات عملکردی و رفتار بیاتی نشاسته طبیعی گندم در حضور صمغ دانه شاهی و ساکارز [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 1-15]

  • هیدرولیز آنزیمی تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش حاصل از هیدرولیز تریپتیکی پروتئین هسته انار [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 181-194]

  • هیدرولیز اسیدی بررسی ویژگی‌های کیفی و ایمنی کلاژن پوست گونه‌های سرگنده (Hypophthalmichthys nobilis)، معمولی(Cyprinus carpio) ، علف‌خوار (Ctenopharyngodon idella) و نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) کپور ماهیان پرورشی [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 33-47]